Overvågningskamera

Billige overvågningskamera i god kvalitet. Vi er specialiseret i at sælge overvågningskamera, og vi tilbyder både indendørs og udendørs videoovervågning i HD kvalitet og med WiFi.

Køb overvågningskameraer til lave priser.

Overvågningskamera Der er 29 varer.

Underkategorier

 • Analog HD (AHD)

  AHD kameraer giver dig det bedste fra to verdener. Du får den simple plug-n-play montering og installation, som kendetegner Analog overvågning, sammen med den skarpe HD opløsning som normalt kun fås med avanceret IP overvågning.

  Med opløsning i HD klassen giver AHD kameraer dig den ubetinget højeste billedkvalitet til prisen.

 • Digital (IP) Kamera

  IP kameraer er kendetegnet ved at de leverer langt højere kvalitet, sammenlignet med almindelige analoge systemer. IP kameraer leverer billedkvalitet i 720p HD og 1080p Fuld HD, mens analoge systemer leverer billedkvalitet i gammeldags SD / DVD-kvalitet.

  Et IP kamera er bygget til at være tilgængeligt på internettet uden yderligere tilbehør, modsat et analogt kamera, som skal tilsluttes en DVR boks, for at være tilgængelig på internettet. Der hvor du normalt ville være nød til at købe et helt kit med kamera og DVR optager, kan du med et IP kamera nøjes med at købe et enkeltstående kamera. Du skal dog stadig have forbindelse til en optager, eller server for at kunne optage din overvågning.

 • WIFI Trådløst IP Kamera
  Med et Wifi Trådløst IP Kamera i HD kvalitet, kan du lige meget hvor du er i hele verden, følge med i hvad der sker der hjemme eller i virksomheden.
 • Skjult Kamera

  Et spion kamera er en diskret og effektiv løsning, hvis du gerne vil have overvåget dit kontor, din stue eller din butik.

  Der er desværre mange eksempler på tyveri i hjemmet og i virksomheden, men med et diskret spion kamera kan du komme tyveknægtene på forkant.

Viser 1 - 29 af 29
Viser 1 - 29 af 29