Smart Wi-Fi Tyverialarm

GW-WIFI

Fast Lavpris

Trådløs WiFi Smart Home Alarm / Tyverialarm fra NEXUS. 

Skræddersy dit personlige NEXUS alarmsystem.

DKK 595,00

Yderligere information

WiFi Smart Alarm WiFi Smart Alarm

NEXUS GW-WIFI er et WiFi-baseret intelligent alarmsystem til hjemmet eller kontoret; Ingen abonnementer, ingen faste udgifter.

Systemet består af en styringsboks, som forbindes trådløst til dit Internet. Herefter tilkobles sensorer, sirener og andet udstyr til dit system, som du alt sammen kontrollerer nemt og intuitivt via App på din telefon eller tablet.

Med App'en har du altid direkte adgang til - og fuld kontrol over dit alarmsystem, uanset hvor du er henne. Få hurtigt overblik over status på alle tilkoblede sensorer - inklusiv batteriniveau, statuslog og meget meget mere! 

Ved alarmering får du automatisk besked direkte på din telefon med push beskeder. Samme er gældende for systemfejl, lave batteri niveauer, eller hvis du bare har glemt at lukke et vindue! Det intelligente alarmsystem holder øje med det hele for dig.

Uanset størrelsen på din familie eller virksomhed, er der plads til alle - der kan være op til 100 brugere tilsluttet til det samme alarmsystem.

Android / iPhone App Android / iPhone App

NEXUS GW-WIFI styres gennem den avancerede, men samtidig brugervenlige, App til Android og iPad/iPhone. 

Direkte på din telefon kan du administere hele dit sikkerhedssystem. Tilføj flere sensorer, sirener og fjernbetjeninger, blot ved at scanne QR koden på tilbehøret.

Få hurtigt og nemt overblik over status på alt fra WiFi forbindelse, batteriniveauer, tilkoblede overvågningskameraer - og meget mere!

Uanset hvor du er, kan du administere dit alarmsystem, til- og frakoble alarmen, lave ændringer i alarmeringsregler eller bare kigge loggen igennem for nye begivenheder.

Se om der er nogen hjemme, med bevægelsessensorer. Hold øje med om dine vinduer er lukkede eller åbne, med dør- og vinduessensorer. Følg med direkte og se hvad der foregår, med et overvågningskamera. Fuld kontrol - direkte på din telefon.

Skalsikring Skalsikring

Med skalsikring (Home/Away) sikrer din alarm at du ikke bliver overrasket af ubudne gæster, mens du stadig er i huset! Med skalsikring er alle vindues- og dørsensorer aktive, mens de indre bevægelsessensorer er deaktiverede. Dermed kan du frit bevæge dig i dit hus om natten, uden at alarmen går igang - men stadig være sikret mod indbrud udefra.

Sabotage / Fejlalarmering Sabotage / Fejlalarmering

Ved forsøg på sabotage eller hændelige skader, vil alarmsystemet reagere ud fra truslen;

I tilfælde af strømafbrydelse, vil alle relevante brugere få push alarmering, direkte til deres telefon. Systemet har indbygget backup-batteri som sikrer at alarmen fortsat vil vil være aktiv i op til 24 timer efter en strømafbrydelse.

Ved sabotage direkte på alarmens hovedenhed, vil alarmen blive fuldt aktiveret, med sirener og push beskeder.

Hvis en sensor mister forbindelse til systemet, vil du få push besked direkte på din telefon. Dør- og Vinduessensorer vil ligeledes give besked, hvis du har aktiveret alarmen, med et vindue åbent.

Alle tilkoblede sensorer vil give advarsel og aktivere push besked i faste intervaller, når batteriniveauet er lavt.

Sirene Sirene

Alarmsystemet har indbygget 80db sirene, som vil gå igang, hvis alarmen aktiveres. Men det er ikke altid man har mulighed for at have hovedpanelet placeret, så denne sirene kan bruges. Derfor kan du tilslutte eksterne sirener, både indendørs og udendørs.

Fjernbetjening Fjernbetjening

Det er ikke altid nemt og bekvemt at skulle bruge sin telefon, til at til- og frakoble sin alarm. Få en fjernbetjening i stilfuldt design, lige til at sætte i nøglebundtet. Med fjernbetjeningen kan du tilkoble alarmen i enten fuldsikring, eller skalsikring (Home / Away) og du kan afkoble den igen. Derudover har fjernbetjeningen indbygget panikknap, som vil sætte alarmen igang med det samme.

Ønsker du endnu mere manuel adgangskontrol, kan du tilkoble et trådløst tastatur, som kan bruges til at både til- og frakoble alarmen, ud fra en pinkode.

Push Alarmering Push Alarmering

Når alarmen aktiveres, vil systemet selvfølgelig aktivere den indbyggede sirene, samt eventuelle ekstra tilkoblede sirener - afhængig af dine valgte indstillinger. Men derudover vil du også få pushbeskeder og alarmering direkte på din telefon.

Temperatur & Fugtighedssensor Temperatur & Fugtighedssensor

Systemets hovedpanel, har indbygget temperatur og fugtighedssensor, med justerbar alarmeringsniveau. Hold øje med værdierne på i App'en, og få besked når dine grænseværdier overskrides.

Overvågningskamera Overvågningskamera

Med et overvågningskamera giver du dit alarmsystem en ekstra dimension. Sæt kameraet til at optage ved bevægelsesdetektion og få push-beskeder på din telefon når der er aktivitet. Du kan til enhver tid få adgang til både gemte optagelser, såvel som live-feed direkte på din telefon.

Bemærk at kun de udvalgte N-serie overvågningskameraer, som kan vælges til alarmpakken, er kompatible med alarmsystemet.

Dør- / Vinduessensor Dør- / Vinduessensor

Dør- / Vinduessensorer udgår hovedparten af sensorer, i de fleste alarmsystemer. Med en dør- / vinduessensor sikrer du din ejendom mod indtrængen og sikrer at alarmen bliver aktiveret, med det samme et vindue eller en dør åbnes.

De intelligente sensorer vil samtidig give status og advare hvis en dør eller et vindue ikke er blevet lukket. Du kan dermed også se om der er nogen hjemme, ud fra hvornår hoveddøren sidst blev åbnet eller lukket - alt gemmes i den lettilgængelige log.

Bevægelsessensor Bevægelsessensor

Den trådløse bevægelsessensor dækker et stort område med kun én sensor, og er særlig anvendelig til overvågning af steder hvor der kan indtrænges, uden åbning af en dør eller et vindue.

Bevægelsessensoren fås i en normal udgave, samt en udgave som er immun overfor husdyr, således at dyr under 20kg ikke vil udløse alarmen.

De intelligente sensorer vil give status, selvom alarmen er slået fra - dermed kan du nemt se om der er nogen hjemme. 

Røgsensor Røgsensor

En røgsensor beskytter imod ildebrand og er en vigtig del af de fleste alarmsystemer.

Røgsensoren er altid aktiv, uanset om din alarm er aktiveret eller ej. Så selvom du er hjemme, med alarmen deaktiveret, vil du stadig blive advaret.

Download app'en:

 [App - Apple iOS]

App - Vcare 


 [App - Android]

App - Vcare 

Alarmen leveres med engelsk manual. Den kan også downloades nedenfor.

Download