Nye varerInformation

Fast Lavpris Fast nedsat pris!

Plug-n-Play Wi-Fi Kamera - Kodak

Kodak CFH-S15

Fast Lavpris

Plug-n-Play Trådløst Wi-Fi IP kamera, til indendørs overvågning i HD-kvalitet fra Kodak.

350 grader panorama og 105 grader hældning.

På Lager - Leveringstid 1 - 2 dage

DKK 589,00

-DKK 100,00

DKK 689,00

Produkt information

TypeIP
OpløsningHD 720p
ForbindelseTrådløst Wi-Fi (IP)
AnvendelseIndendørs
DesignStående (Desktop)
FunktionPT (Motoriseret)

Yderligere information

Plug-n-Play - nem opsætning.

Wi-Fi trådløst kamera.

720p HD videokvalitet.

Indbygget alarm funktion i app'en.

Bevægelsesdetektion - Optag ved bevægelse.

6 IR dioder giver op til 10 meter nattesyn.

Mikrofon og højtaler, så du kan tale gennem kameraet.

Ca. 100 grader vidvinkel/synsvinkel.

350 grader panorama og 105 grader hældning.

App'en kan styre kameraet og alle dets indstillinger/opsætning. - Så app'en kan bruges til langt mere end bare "live" visning og optagelse!

KODAK Video Monitor CFH S15 hæver oplevelsen ved at tilføje muligheden for at panorere 350 ° til venstre, højre og vip 105 ° op og ned for at give dig fuld kontrol til at se mere af, hvad der er vigtigt.

Check ind med din nærmeste med HD-video-streaming, med krystalklart tovejs lyd, og automatisk nattesyn med gratis iSecurity + app (iOS, Android). Den er udstyret med motion detection, KODAK Video Monitor CFH-S15 optager video automatisk gemt i skyen i op til 24 timer *, og også sender advarsler til din smartphone eller tablet, så du ved, hvad der foregår (premium opbevaring og smarte afsløring planer til rådighed for at købe) . En indbygget WiFi extender og intern antenne udvider dækningen af dit eksisterende netværk, og integration med IFTTT (Hvis da dette, som) iSecurity + Channel, der lader dig tilslutte KODAK videoovervågning CFH S15 til andre enheder eller applikationer til yderligere automatisering. Med KODAK Video Monitor CFH-S15 er du altid tæt på hjemmet. 

Større følelse af fred

Afspilning af bevægelsesaktiverede videoklip og skylagring i de sidste 24 timer *. Alle KODAK S-Serie-kameraer har en levetid på 24 timers skydeplads, så du kan være sikker på, at du aldrig går glip af et øjeblik. 

Smartere planer

Gør mere med valgfri Smart Detection, 14-dages eller 30-dages cloud storage med Smart Detection planer for din KODAK S-serie kamera. Smart Detection integrerer en unik teknologi til computersyn, der filtrerer "Person" eller "Aktivitet" alarmer for at reducere falske alarmer med op til 98%.

* GRATIS 7-dages cloud storage for 1. år. Se tilbage på begivenheder optaget og gemt med gratis 7-dages cloud storage for det første år (gratis levetid 24-timers cloud storage efter det første år).

Sættet indeholder:

1x Kodak CFH-S15

1x Strømforsyning

1x Pose med skruer til montering

1x Smart beslag til montering i loft/væg

1x CD med software og engelsk manual

Tilbehør / relateret